Post by tlesadtrafsenha on Feb 9, 2022 3:33:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje nekonečné kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
MultiCraft — Build and Mine! Piedzīvojumu spēles wsl
Myslel som si, že prihlásením cez Google zachránim svoj účet, ale ukázalo sa, že nie, ale všetko ostatné je dobré, škoda, že 8 nemá môj účet
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 액션 rqh
Začnime v prvom rade, zbrane sú drahé a stále strácam spojenie, takže vstúpim do hry pre jedného hráča, vyhrám zápas a hovorí sa, že dostanem mince, ale nie je to hlúpe a nespravodlivé, ľudia, ktorí majú naozaj dobrý internet, môžu hrať ja nie. Toto je len kópia pixelovej zbrane, ale realistickejšie sú veci, ktoré je potrebné opraviť ----> Boti, ktorí vás zabijú takmer okamžite) (mince, ktoré potrebujete, aby ste získali aspoň 20 mincí) (ceny zbraní sú príliš veľa naozaj ako takmer 3 000 (nepamätám si) mincí za nejaké hlúpe revolvery) tam je hotovo
Pičovina 1 kolo trva 1 minúta a ide dalsia mapa
Nemôžem hrať túto hru, nenačíta sa, vždy zostane na 60%, kým nový halloweensky aktualizačný pixel štrajk bol úžasný, kým ste nepridali načítavaciu stránku. Aktualizácia je hlúpa, odstráňte načítavaciu stránku. Neviem si vyrobiť vlastnú kožu. Vulcron opravte ďalšiu aktualizáciu plz.
Dal by som tomu päť hviezdičiek, ale mali by ste to urobiť, keď nemáme internet, aspoň nás nechajte hrať offline, než budeme môcť hrať proti robotom. ale už nemôžeme, prosím, znova nechať hrať offline.
Zvyčajne nedávam 5 hviezdičiek. Ale toto je naozaj dobrá hra!
Je to super duper hra. Veľmi pekné
Táto hra je naozaj zábavná a je skvelá
Všetky Akčné hry – online hry zadarmo
Je to veľmi dobrá a užitočná hra, ale má problémy
zlé ovládanie, príliš veľa hackerov, oneskorené atď.
Wow tak toto bola super hra!!! Až po každej hre začalo mrznúť a nezískal som žiadne ocenenia. Keď to všetko opravíte, vrátim svoju recenziu späť na 5.
Vždy epická hra
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Märulimängud eno
Nehrat debilina
Android Aplikácia Pixel Strike 3D - FPS Gun Game, Vyvíjaná Spoločnosťou Vulcron, Je Klasifikovaná V Kategórii Akčné. Aktuálna Verzia Je 9.0.0 Vydaná Na
Hra Pixel multiplayer survival zombie - free games BOOM
Vulcron Musím povedať, že túto hru milujem, ale je zlá
Zábavné pekné a úžasné fps
Alien Shooter APK - Najnovšia Verzia 1.2.0 - Android Apps ...
Mám pocit že kopírujú PixelGun 3D ,preto jedna hviezda dole :/
Je to dobré, ale... Keď sa snažím zahrať dobrú mapu, nakopne ma to do hry.
Odporúčam stiahnuť veľmi dobrá hra
Naozaj sa mi táto hra nepáči, pretože je to v podstate vytrhnutie slávnej hry, pixel gun 3d, je úplne zrejmé, že je to totálne odcudzenie, od skinov až po zbrane, dokonca aj samotná hra je podobná ako pixel gun 3d.
Táto hra mi nevráti môj účet
Dal by som tejto hre 5 hviezdičiek, ale len vynulovala všetky moje údaje, keď som minul 60 dolárov
Ale nie skvelé
BRUH VŽDY, KDY ZAČNETE HRU I CRASH OPRAVTE SVOJHO VLASTNÍKA HRY
12 MAD Battle Royale alternatív pre Android – podobné
Stiahnuť Memes Wars APK 4.9.09 Android zadarmo - APK4K
A namiesto toho, aby to bola tučná záťaž na mojom úložisku, ako je pixelová pištoľ, môžem si to skutočne stiahnuť bez problémov a tiež si nie som istý, či to spôsobí oneskorenie, ale zatiaľ je to 2 hviezdičky, kým sa neotestuje
Eneba
Táto hra je nefunkčná Už som túto hru aktualizoval a stále ma to núti aktualizovať ju. Opravte to pls
Mám problém alebo si myslím, že je to moje zariadenie, pretože sa snažím otočiť fotoaparátom a on mi to nedovolí alebo zbraň pokračuje v streľbe svojím SELF PLZ PLZ PLZ!!! opravte tento problém, pretože začínam byť frustrovaný a zúrivý. Toto je moja obľúbená hra PLZ opravte tento problém.
Kámo, táto hra je OBŤAŽNÁ, mám telefón x, ale nefungovalo to, skúšal som všetko, každú vec, napríklad nedostatok ťa prinútil vypadnúť z hry
Po poslednom uptade nejde zapnúť prosim upravte to. Inak najlepsia fps hra
VRÁŤTE HRU OFFLINE!!! päť hviezdičiek za offline hru!!!!!
AKO ŠÉF
Ahoj vývojári, myslím si, že hra je naozaj pekná a má dobrú grafiku a mechaniku. Jediný problém, ktorý mám, je ten, že sniper je taký zlý, že zabitie na jeden výstrel je možné len vtedy, ak urobíte headshot, ktorý je už dosť tvrdý, ale potom Máte hackerov, takže hovorím v mene komunity štrajku Pixel, aby som porazil ostreľovačov a zabil ich aspoň na jeden výstrel v hornej časti tela a zakázal hackerom.
táto hra je zábavná, ale stiahnem si túto hru, inštaluje sa veľmi pomaly, ale wifi mám veľmi silný signál
Som vnuk Shirin Aktar. Toto je veľmi skvelá hra. Milujem to !