Post by gamascentbranthy on Feb 4, 2022 14:03:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mouse Simulator : rat rodent animal life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mouse Simulator : rat rodent animal life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa tokenov hackne ▞▞▞
▞▞▞ Mouse Simulator : rat rodent animal life 2022 version ▞▞▞
Úžasná hra! Vyzerá to tak realisticky a je to také zábavné! Rovnako ako simulátor veveričiek, nie je na ňom nič zlé, myš je taká roztomilá! Si naozaj skvelý vo vytváraní hier, želám si, aby som tomu dal 1 000 hviezd za lásku k tvojim hrám
Milujem túto hru, pretože táto hra nemá žiadnu úroveň a má veľa vecí na prácu, ako napríklad - milovať sa a potom si nájsť úkryt hľadaním sena a konárov🌿, nájsť jedlo pre seba a pre svoju lásku, bojovať spolu. Milujem túto hru, ďakujem veľmi pekne za vytvorenie tejto hry🥰🥰🥰.
Mám naozaj zlú arachnofóbiu, takže môžete mať nejakú možnosť, ako s tým pomôcť. Inak super hra.
Naozaj nechápem, prečo nemôžem zjesť potkana, ktorého som zabil...
Zatiaľ sa mi hra páči. Smoothe grafika je skvelá a životná myš mimo prostredia veľmi dobre navrhnutá. Naozaj dáva pocit, aké by to mohlo byť ako myš. Veľmi zábavné hrať. Zhromažďovanie zdrojov pre hniezdo pekné.
Keď idem von, na mojej obrazovke bliká modrá, ale nie vo vnútri. ako to opravím?
je to dobra hra ale ak bude online tak dam 5 hviezdiciek
Reklamy sú príliš dlhé, aj keď žiadne nie sú, musíte počkať 8 minút. Na začiatku je to zábavné, ale veľmi sa to opakuje
Dávam 3 hviezdičky, pretože si nemôžete vybrať, kde je váš domov, môžu na vás zaútočiť iné myši, existuje veľa predátorov a nie je dosť pekných zvierat, ktoré nemôžete dostať do svojho domu bez toho, aby ste boli napadnutí!!!!!I jediná dobrá vec na hre je grafika! ZLEPŠITE HO PROSÍM!!!!!!!!!!!!!
Je to veľmi dobrá hra, ale keď dostanete dieťa, je to veľmi pomalé a nudné, aspoň pre mňa, ale ak dieťa nie je nudné pre vás, je to v poriadku.
Je to super, urcite vyskusajte dali by sa tam najst aj nejake chyby ale inak urcite jedna z najlepsich hier ake som hrala
Super, milujem simulátory zvierat
Super hra
Myslím, že je to pekná hra, ešte o nej neviem
Je to také zábavné, že to hrám stále, mám niekoľko návrhov, ako napríklad, čo keby si manželka a dieťa mohli zobrať veci, kým vy vyzdvihnete veci, a priniesť to späť k vám domov, takže keď dostanete manželku/dieťa zbieranie je 2× jednoduchšie, čo by bola zábava a môj jediný návrh, ale celkovo je to skvelá hra
je to dobrá hra, ale prečo potrebujeme bannery? je to strašne hlúpe!!!!
Je naozaj ťažké sa pohnúť a dostať sa do vecí, táto hra je hlúpa
No me gustó que solo puedes ser el ratón macho y no la hembra
Skvelé, ale 50 questov chce 100 questov
Milujem to, je to skvelé, hoci moja žena v hre ma opustí, keď skoro zomriem. Myslím si, že je to naozaj skvelá hra, ale chcem viac je tlačidlo, ktoré stlačíte, aby ste pomenovali auto-itc-tor a potom bolo by to skutočné, bolo by to úžasné, ale grafika je trochu zlá.
Nedá sa stiahnuť potom, čo premrhala všetky moje balíky, neplytvajte svojimi balíkmi Odporúčal by som vám stiahnuť si Avakin life a nie tento, ak to neopravíte, nikdy to neurobím a svojim priateľom poviem, že nie stiahnuť čokoľvek, čo má na starosti táto spoločnosť
To je fakt super hra
Veľmi pekné 👍😊 je to úžasná hra, akú som kedy videl, neveril som, že by mohla byť taká zábavná a skiny sú trochu ťažké zohnať, ale je to všetko v poriadku, hra je veľmi dobrá, každý ju musí vyskúšať Nemôžem tomu uveriť mohlo by to byť také dobré a moja myšacia rodina je dokonalá
no, to je v poriadku simulátor veveričiek je oveľa lepší. Ale simulátor myši má lepšiu mapu a detaily. mabie urobiť online režim? ALE PLES ODSTRÁNI BANNER, TAK ŤA TO HNEĎ
Grafika bola nereálna a neustále sa objavovala, prosím, tvorcovia hier, povedzte mi, čo by som mohol urobiť, aby som si pomohol
Táto hra je strašná, že nemá žiadny zvuk, chyba sa táto hra je zlá
Den je taký tmavý, že nevidím, kam idem, aj keď je to dobrá hra
👍👍👍👍👍
Prvýkrát, čo som túto hru hral, sa myš zaspala a prinútilo ma to čakať 8 minút, kým sa obnoví reklamný banner, stojí za to a jeho čas je prefíkaný a veľmi ma nahneval na aktualizáciu tejto hry, má najhoršiu grafiku a hra sa vám páči
Úžasné, naozaj zábavné hrať. Zlepšenie by mohlo spočívať v tom, že vaše dieťa a manželka by tiež mohli zbierať veci alebo mať možnosť zbierať niekoľko vecí naraz.
tato hra je tak dobra (1 velky otvoreny svet 2 skiny 3 si MYS! 4 proste je dobra), ale jedna vec co sa mi nepaci je ze mozes zaspat na 7 min
Super zábava. Túto hru som tak miloval, až kým som nedosiahol úroveň 60 a questy nezamrzli a nemohol som získať viac skúseností. Toto však veľmi odporúčam.
Super!!!!!!!!
Ke to superrr hra ale ka sa furt zlaknem tej mackyxd
Miloval som túto hru! Možno ďalšiu hru, ktorú urobíte, môžete urobiť simulátorom hada alebo jašterice? Jednou nevýhodou tejto hry je, že sa potkan pohybuje príliš rýchlo a príliš ťažko sa ovláda ( okrem toho je to hra A-OK.
urobte si lepší deň, pretože na hranie hry musíte zaplatiť 20 potravín a ja som musel 560 a potom mi povedalo, že musíte zaplatiť 20 potravín, a keď som to robil, mal som 200, takže urobte lepšiu hru
PK XD.2 App k ... - veapps
Veľmi dobrá hra veľmi ma baví
Umieraj bez dôvodu, musím čakať, keď zomriem/zaspím. Inak sa mi to páči.
Táto aplikácia je dosť nudná. Všetko, čo robíte, je vytvoriť si hniezdo, jesť jedlo a zomrieť z ničoho nič. Odporúčam túto aplikáciu nesťahovať.
Dobré, ale vždy, keď spím alebo zomriem, musím počkať 7 minút
Je to fakt vyborna hra mam aj sguirrel sim.Odporučam!! 💙💙😝😝