Post by gamascentbranthy on Feb 4, 2022 13:57:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča vse ▞▞▞
▞▞▞ Kuharska ekipa - Roger restavracijske igre 2022 version ▞▞▞
Igra je tako enostavna, kot da bi vzeli kumarico iz kozarca hahaha, to je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral in kuhanje je moja najljubša stvar 🤑💘
Namestil sem ga in ne deluje, igra je samo zamrznila
V 3. sobi se naloga ne bo zaključila kot dialog med bloki znakov. Poskusil večkrat pritisniti gumb s puščico, zapustiti in vstopiti v igro 3-krat, se zdi, da gre za napako. Tega ni mogoče prijaviti, ampak tukaj. V bistvu od tu naprej v igri ne morem napredovati, saj je to edina naloga na seznamu, ki jo je treba dokončati
Časovni izzivi so hitri, za igranje igre potrebujete denar. Pot do številnih dodatkov. Sramota bi lahko bila zabavna igra, če ne bi bilo prosjačenja denarja ...
Bilo je v redu!! Toda čez nekaj časa je postalo malo dolgočasno! In če ste želeli katero od lepših stvari, ki jih ponuja ta igra, ste jo morali kupiti s pravim denarjem, da bi jo dobili, in za kaj? Z igranjem ne dobite ničesar! Sooo .... Gone sem!
Na splošno je dobra aplikacija, vendar je nekaterih stopenj pretežko premagati in tudi vidim tabelo dnevnih nagrad, vendar sem pravkar dobil dnevne nagrade, ko sem se prvič prijavil. Zdi se, da je napaka, ker igram večkrat na dan in nikoli ne dobim nagrade.
Res mi je všeč igra in je zelo enostavna za igranje, vendar je nisem mogel igrati zadnjih 5 dni, zdaj piše, da bo kmalu prišlo.
Sploh ne morem opisati te igre, tako razdražljive igre, pravkar sem dokončal vso raven, bt tudi to mi kaže, da mi ni uspelo 😠 prosim, ne nameščajte te igre preprosto izguba časa
Dobra in sladka igra me zaposluje, zelo mi je všeč
To ni dobra igra, ker dajejo samo eno zvezdico za težke ravni in zahtevajo 2/3 zvezdice za eno preprosto stvar ... in dajejo tudi nekaj izzivov, ne da bi dali ustrezne instrumente, kot da ne morem enostavno nadgraditi stroja v pomanjkanju kovancev, pa so mi dali nadgrajeno nalogo...kako neetično...pa sem izbrisal to igro😠
Zelo zasvoji. Igrano ure po prenosu!! Veselite se igranja vsak dan. Delam v tretji izmeni in včasih tako vpleten v to igro, da izgubim občutek za čas!!
dobro je igrati, saj uživam ob igranju prvič
Ta igra je ena mojih najljubših, ker je tako zasvojenost, da morate vsekakor poskusiti 10/10
Hej fantje, ta igra nam je precej zabavna. Obstajajo različne dejavnosti, tako da se ne naveličate iste stvari. Nagrade so dostojne, tako da lahko občutite napredek.. to dobi 😃 in dva posnetka 👍🏾
Ta igra mi je zelo všeč, vendar se vedno pojavi problem. Dolgo čakam, da se premaknem na drugo stopnjo, na žalost jo bom odstranil
Lepo je za otroke 🙂 , in dobro se igrati
Ni slabo, vendar mi ni všeč igra, ne morem ugasniti glasbe, zvok pa je še vedno vklopljen. Ni zame.
Dobra igra, vendar morate posodobiti nove restavracije....Ne morem igrati novih stopenj in ne morem igrati starih stopenj, zaradi česar sem zaklenjen in prisiljen izbrisati...
Mislim, da bi bila igra lepša, če bi se lahko odločili za okraske in tako (izbrali enega izmed treh). A razen tega nisem imel nobenih težav in užival v igri.
Grafika je slaba. Ni tako jasno. In tudi nadzor je slab. Bolje, da bo vaša grafika nekoliko svetla in jasna. Amd kje vidite burger, ki nima žemljice na vrhu. Moj Bog
Obožujem to igro!! To je najboljša kuharska igra, kar sem jih kdaj igral!! Dal sem mu 4 zvezdice, ker sprašuje vaše ime, in dal sem ime po svoji izbiri, toda takoj, ko sem se povezal s Facebookom, je začel uporabljati moje ime na Facebooku, popravite to, kjer lahko uporabite ime po svoji izbiri.
Všeč mi je ta igra..ni dodatka..
zakaj bi morali biti leta 2021 prisiljeni poslušati glasbo, ki se predvaja v ozadju, medtem ko igramo to igro? tako moteče in nadležno. Glasbo bi morali imeti možnost izklopiti, ne da bi ta samodejno izklopil zvočne učinke, potrebne za igranje te igre. prosimo, naredite nadgradnjo, ki ločuje glasbo od zvoka, tako da lahko v igri pravilno uživate. tudi zakaj se ne more naložiti brez wifija??? bila bi veliko boljša kot igra brez povezave.
Igra je zabavna, vendar preveč oglasov, pred vsakim korakom si morate ogledati oglas iz 30-ih let.
Ta igra mi je zelo všeč, prosim, če mi lahko pomagate pri težavi s povezavo, vse kar vnesem potrebuje internetno povezavo.
Prijava uporabnika neuspešna? Ne morem se prijaviti na facebook. To je moja edina težava zaenkrat, prosim popravite, saj želim 3 brezplačne zvezdice
Dnevna nagrada vedno samo 15 minut. Da dam samo 2 zvezdici. Dajte nekaj diamantov.
Rad igram to igro. Nič več igralnih ravni. Kdaj bo prišlo več ravni? Pogrešam igranje te igre.
Animacije so počasne, kar draži. Prav tako pravzaprav ne morete izbrati svojega dekorja, zato je okrasni del nesmiseln. Sama igra kuhanja je dobra. Vendar se mi je pravkar zrušilo po ogledu oglasa za dnevni bonus. Prosim popravi.?
Odlična igra..samo za oglase..igral bom še naprej.
Res je lepa in hitro jim bo postregla in zelo priporočam to igro
Še en požrešen izdelovalec iger ... Če ne plačate za ojačevalnike, ga ne morete dokončati. Sovražim tudi dejstvo, da ne moreš spremeniti dekorja. NE obremenjuj se s tem
Takšne igre sem iskal že dolgo. Dober občutek je igrati igro. Za pridobitev petih zvezdic je treba prizore izboljšati.
To je dobra igra, vendar sem imel izziv, ko sem dokončal restavracijo, dokončanje je trajalo predolgo.